(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Overzicht buitenobjecten, kunstenaars, galerieŽn
zoek uitgebreid
 
 
Overzicht buitenobjecten, kunstenaars, galerieŽn

Via het groene kaartje van Drenthe kan worden gekeken hoeveel objecten zich in elke gemeente bevinden. Dit vindt automatisch plaats via een beweging van de muis over het kaartje. Via een klik op de gemeente wordt de voorkeursgemeente aangegeven. Deze gemeente geld dan in het vervolg als selectie voor waar de objecten zich bevinden. Wil men een andere gemeente tonen, dan kan via een klik op het groene kaartje een andere gemeente worden aangegeven. De voorkeursgemeente wordt aangegeven in een rode kleur.

Via regiotips kan van de voorkeursgemeente een aantal accommodaties worden opgevraagd, de links verwijzen naar de info bij fietsprovincie.nl 

Objecteninformatie

Bij de informatie die getoond wordt na het klikken op een foto van het overzicht, wordt een grote foto getoond met de daarbij bekende informatie van het object, de historie, beschrijving, het adres, de locatie etc. Via lees meer kan meer informatie worden gelezen.

Op een klein vierkant kaartje onder het groene Drenthekaartje  is te zien waar het object zich bevind in Drenthe. Hieronder kan via de link bekijk kaart kan worden gesprongen naar een overzichtskaart van Drenthe.

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
dinsdag 19 januari 2021 05:23:54
Overzicht buitenobjecten, kunstenaars, galerieŽn © Copyright 2021 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)