(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Bouw mee aan een kunstwerk!
zoek uitgebreid
 
 
Bouw mee aan een kunstwerk!

Eind april gaat kunstenaar Suzan Drummen bij het CBK Emmen een installatie bouwen met veel kleine en glimmende materialen. Gekleurde steentjes, diamantvormen, spiegels en pailletten worden in bijzondere patronen neergelegd op de vloer. Het werk is erg arbeidsintensief en er zijn veel handen nodig om zo'n vloerinstallatie te realiseren. 

 
We zoeken vrijwilligers die één of meerdere dagdelen willen meehelpen. Het werk is niet moeilijk, maar een patroon neerleggen kost veel tijd en vrijwilligers moeten bereid zijn op hun hurken of knieën op een matje te werken. Mensen die in het verleden meegewerkt hebben aan dergelijke projecten waren steeds heel enthousiast en vonden het heel inspirerend. 

Het is speciaal om het werk langzaam te zien groeien en echt onderdeel te worden van het onstaanproces. We gaan werken met kleine groepjes van ongeveer 5 personen. 

Mogelijk kan het voor studenten een stageplek zijn, in dat geval maken we achteraf een brief voor de opleiding. We hebben mensen nodig voor één of meerdere dagdelen op: wo 24 april, do 25 april, vrij 26 april, za 27 april, zo 28 april en ma 29 april. Heb je zin gekregen om mee te doen? 
Meld je aan via cbk@emmen.nl. 

Om een indruk te geven van eerdere projecten van Suzan Drummen kijk op YouTube: Timelapse filmpje van opbouw project Interview met Suzan Drummen

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
woensdag 20 januari 2021 13:07:03
Bouw mee aan een kunstwerk! © Copyright 2021 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)