(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Contemplatio feestelijke onthulling
zoek uitgebreid
 
 
Contemplatio feestelijke onthulling

Bijzonder kunstwerk Oude Molenstraat in Assen onthuld

Beeldend kunstenaar Liesbeth Takken heeft vanaf september met kinderen en wijkbewoners een kunstwerk gecreëerd in de Oude Molenstraat in Assen. Het heet Contemplatio, wat verwijst naar een plek voor bezinning, een stilteplek in de stad. Het is een landart communityart-project in het kader van “Open Gaten” van Gemeente Assen en DeFKa.

Woensdag 18 juli om 15.30 uur vindt er een feestelijke presentatie annex voorlopige afsluiting van het kunstwerk plaats waar o.a. de Brede School Assen, ASKA – bso de Roos, Promens Care, ICO-Cultuurcoach Assen, Zorgboerderij Ko-bus, SBO van Lieflandschool en SBO de Meander aan mee hebben gewerkt danwel dit mogelijk hebben gemaakt. Dat zijn zeker 100 Assenaren!

De deelnemers hebben gewerkt met natuurlijke materialen: zand, takken, aarde, zaad, bolletjes en veldkeien. En met natuurlijke processen als zaaien, planten, groei en dus het verzorgen, wieden, schoffelen, harken etc. Met veel enthousiasme is het kunstwerk tot stand gebracht. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen, of de onthulling mee te maken!

http://open-gaten-contemplatio.tumblr.com/

www.liesbethtakken.com

www.landartprojecten.nl

http://drenthekunstbreed.nl/kunst/kunstwerk.asp?G=10&id=2132

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
dinsdag 19 januari 2021 07:05:53
Contemplatio feestelijke onthulling © Copyright 2021 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)