(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Er is nu een Drenthe App zonder Beelden
zoek uitgebreid
 
 
Er is nu een Drenthe App zonder Beelden

Wij spannen ons al jaren in om deze site levend te houden. Dat doen we op eigen kosten, nadat de website met subsidie van Drenthe is opgezet in 2005.
Ook hebben we vanaf het begin al geprobeerd samen te werken met bekende instanties zoals het CBK, Marketing Drenthe, Biblionet, etc.
Echter deze samenwerking is op de een of andere manier nooit uit de verf gekomen. Wij liepen te ver en te snel vooruit waarschijnlijk.
 
Een van de redenen van de subsidie voor deze website was het idee om mensen met een mobieltje in het landschap van Drenthe toegang te geven tot alle kunstwerken die in de buitenruimte staan, en alle ateliers en galeries.
Dit is ooit wel gelukt voor de TomTom, echter sinds 2005 is er veel veranderd. Het  idee heeft ons ingehaald (wij zijn natuurlijk weer verder vooruit)  er is nu een APP voor de iPhone en de Android smartphones die alles in Drenthe laat zien.
Echter, er mist wat!
De kunstwerken in de buitenruimte zijn niet opgenomen. En dit terwijl wij de gegevens van onze site vanaf het begin af aan gratis hebben aangeboden.
 
Wij zijn blij met de app, maar vinden het een grote misser dat de kunstwerken in de buitenruimte niet aan de gebruikers getoond kunnen worden.
 
Het ontwikkelen van een eigen app kan natuurlijk ook, maar dat kost geld en tijd. Mocht er een instantie zijn die vrijwillig een app voor drenthe.kunstbreed wil ontwikkelen, dan houden wij ons aanbevolen.
 
Robin Ketelaars, webmaster drenthekunstbreed.nl

 
App Drenthe.nlBeleef Drenthe op een nieuwe manier!
Download de gratis app in de AppStore en Android Market en bekijk op je smartphone wat jij kunt doen in Drenthe.
De Drenthe.nl app geeft een schat aan informatie over wat er allemaal te doen is in Drenthe. Je krijgt informatie over hotels, campings en restaurants, attracties en musea, hunebedden, galeries, wandel- en fietsroutes en veel meer. Alles wat je nodig hebt voor een verblijf in Drenthe.
Verder bevat de Drenthe.nl app de complete uitagenda van Drenthe, zodat je op elk gewenst tijdstip kunt kijken wApp uitagendaat er te doen 
is in de buurt van je vakantieverblijf of woonplaats.
Acties
Naast de uitgebreide informatie over Drenthe, vind je in de app ook leuke aanbiedingen en acties. Van 1 t/m 31 mei bieden diverse attracties, restaurants en musea leuke kortingen aan. Bekijk de Drenthe.nl app voor een overzicht van deze kortingen.
Download nu de Drenthe.nl app in de AppStore of Android Market.

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
zaterdag 28 november 2020 21:35:57
Er is nu een Drenthe App zonder Beelden © Copyright 2020 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)