(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Kunstig-Oost in Assen
zoek uitgebreid
 
 
Kunstig-Oost in Assen

Kunstig-Oost houdt op zondag 25 september, van 11 tot 17 uur, in navolging van vorig jaar ook nu weer een kunstroute door een deel van Assen. Een 11-tal wijkbewoners toont op locatie hun kunst. Het aanbod is gevarieerd te noemen. Bij één van de deelnemers worden bijzonder mooie bloem schikkingen getoond en bestaat er de mogelijkheid om zelf iets moois vorm te geven. Keramiek ontbreekt op deze route uiteraard niet, en zelfs een gitaarbouwer maakt u deelgenoot van het ontwikkelen, en bouwen van deze instrumenten. Meerdere schilders tonen hun eigen kunststijl, dus is er een zeer gevarieerd aanbod van schilderwerken tijdens de tocht door de wijk te bewonderen. Ook ontbreekt de glas in lood kunst niet, en tevens is het mogelijk om het quilten van nabij te beleven.
Een bezoek aan de beeldentuin "Het Aardscheveld" toont de eigen werken van de deelnemer. Op een aantal van de te bezoeken adressen wordt u koffie en thee aangeboden. Ook onze stadsmuzikant Laura Eshuis verleent haar medewerking, zij zal op een tweetal locaties te beluisteren zijn, waar ze akoestisch gitaar speelt, en op keyboard te beluisteren zal zijn.

Tevens is de Asser stadsdichter Mischa van Huijstee aanwezig tijdens deze tweede route die Kunstig-Oost organiseert, hij zal met zijn poëzie voordrachten op een aantal locaties een kunstbijdrage leveren aan deze dag. Op www.aardscheveld.nl staan al de te bezoeken adressen vermeld. Tevens is op genoemde website een plattegrond te vinden met de te bezoeken adressen.

De route wordt gehouden op zondag 25 september, van 11 tot 17 uur. De woningen waar u welkom bent zijn herkenbaar door geplaatste ballonnen. We wensen u een plezierige tocht door Assen-Oost.

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
dinsdag 19 januari 2021 05:54:19
Kunstig-Oost in Assen © Copyright 2021 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)