(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Hoogdalen en Veerman in Wildevuur
zoek uitgebreid
 
 
Hoogdalen en Veerman in Wildevuur

Te land, ter zee en in de lucht vervoeren ons de werken van Herman van Hoogdalem en Leon Veerman. Vanaf 27 mei kunt u hun nieuwste schilderijen en beelden bezichtigen in de galerie, maar vanaf nu al kunt u zich laten vervoeren op onze website. Op zondag 29 mei 2011 om 15.00 uur nodigen wij belangstellenden uit om persoonlijk kennis te komen maken met kunstenaars en hun nieuwste collectie.
 
TE LAND, TER ZEE & IN DE LUCHT
 
Herman van Hoogdalem iseen enorm veelzijdig en bedreven schilder. Zo wat ieder denkbaar onderwerp heeft hij inmiddels toegevoegd aan zijn indrukwekkende oeuvre. Verwarrend? Geenszins: want een echte van Hoogdalem is, ongeacht het onderwerp,  duidelijk als zodanig te herkennen. Ruimtelijkheid, licht en leegte zijn de kernwoorden waar het in zijn werk om draait. Uitingen van een innerlijke behoefte die door de beeldhouwer Leon Veerman wordt gedeeld. Met groot respect voor en betrokkenheid bij hun leefomgeving tonen beide hun kracht door het ‘herscheppen van ruimte’ en het ‘creëren van leegte’.
De één middels  spannende vogelfiguren in brons, de ander met  intense stad- en zeegezichten in verf.
 
Beide geven een geweldig kado aan ons als toeschouwer: leegte die aanzet tot reflectie!
Vanaf 27 mei zijn de werken te bezichtigen in de galerie,  maar indien u zich nu al wilt laten vervoeren kunt u de collectie al bezichtigen op de website (www.wildevuur.nl).

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
vrijdag 10 juli 2020 00:00:08
Hoogdalen en Veerman in Wildevuur © Copyright 2020 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)