(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Regionale kunstenaars bij Hof van Saksen
zoek uitgebreid
 
 
Regionale kunstenaars bij Hof van Saksen

Net als vorig jaar wordt ook dit jaar weer het Art-event bij Hof van Saksen gehouden.
Het Art-event bij Hof van Saksen is 13 en 14 november van 11.00 tot 17.00 gratis te bezoeken. In en rondom de havezate kunt u het werk van 50 kunstenaars uit binnen- en buitenland komen bekijken. Alles disciplines zijn vertegenwoordigd zoals: schilderijen, objecten van glas, steen, koper en keramiek, design kleding, handgemaakte leren tassen en sieraden. 
Ook de noordelijke kunstenaars zijn goed vertegenwoordigd dit jaar, 10 kunstenaars komen zelfs uit de directe omgeving o.a.  Charity van der Meer, Angelique van Dalfsen, Willem Komduur, Emy Noya en Janet Klok.  
Het Art-event is in vele opzichten anders dan de reguliere kunstevenementen, de kunst is van een hoogwaardig niveau, het is op een bijzondere locatie, de entree is gratis en men ontvangt daarbij ook nog eens een mooi programmaboekje. Kortom het is in alle opzichten de moeite waard om te komen kijken!! 
U bent van harte welkom op zaterdag 13 en zondag 14 november a.s. van 11.00 tot 17.00 uur bij het Art-event bij Hof van Saksen in Nooitgedacht. Meer informatie kunt u vinden op www.kunst-evenementen.nl 

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
dinsdag 7 juli 2020 17:35:43
Regionale kunstenaars bij Hof van Saksen © Copyright 2020 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)