(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > kunstbeurs van het Noorden ArtEvenTT.
zoek uitgebreid
 
 
kunstbeurs van het Noorden ArtEvenTT.

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 november 2010 is de TT Hall het decor voor de eerste overdekte kunstbeurs van het Noorden, ART EvenTT.

Kunstliefhebbers en bezoekers kunnen gedurende 3 dagen kennismaken met alle hedendaagse kunstvormen, zoals schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek.

Art EvenTT Assen dankt haar reputatie aan de grote verscheidenheid van kunst objecten en geeft een presentatie van klassieke schilderkunst tot aan hedendaagse kunst, sculpturen, bijzonder glaswerk, fotografie en design. Kortom: alles op het gebied van bijzondere kunst treft u aan tijdens ArtEvenTT. Het is bovendien de belangrijkste beurs op het gebied van Nederlandse kunstmanifestatie. De laatste jaren heeft moderne kunst het aanbod aanzienlijk verrijkt. De beurs staat bekend om zijn aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en een strenge keuring garandeert de echtheid.

Activiteiten en opening
Op de beursvloer worden diverse kunst- en cultuurvoorstellingen gegeven door de gemeente Aa & Hunze.

De officiële opening vindt plaats op vrijdag 5 november 2010 en zal worden verricht door Commissaris van de koningin Jacques Tichelaar van Drenthe.

Openingstijden Art EvenTT
De TT Hall Assen zal op vrijdag 5 november van 13:00 t/m 21:00 uur geopend zijn en zaterdag 6 en zondag 7 november vanaf 10:00 uur t/m 17:00 uur.

Entree tot 6 jaar gratis, 6 tot 12 jaar ? 4,00 en volwassenen ? 8,00

Men kan de auto gratis parkeren op de nabijgelegen parkeerplaats.

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.arteventt.nl/

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
donderdag 27 februari 2020 00:16:34
kunstbeurs van het Noorden ArtEvenTT. © Copyright 2020 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)