(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Festival De Nieuwe Kolk
zoek uitgebreid
 
 
Festival De Nieuwe Kolk

Op zaterdag 11 september start het Festival De Nieuwe Kolk om 20.30 uur op de Kop van De Vaart in Assen. De toekomstige gebruikers van De Nieuwe Kolk (Theater/bioscoop De Kolk, Actium, Bibliotheek, Biblionet en het CBK) bieden dit Festival aan aan de bewoners uit Assen en omstreken aan. 

De Uitmarkt is tussen 13.30 uur en 16.30 uur het podium voor kunstenaars en dichters. Er staan diverse kramen met op het podium de CBK Art Corner, het ICO Saxofoonkwartet, de presentatie van de nieuwe stadsdichter en een ware Drentse Poetry Slam. 

CBK Art Corner 
Inspireer het publiek met jouw inspiratie. Toon je drijfveren aan de hand van foto’s, een lied, een performance of iets geheel anders in een presentatie van vijf minuten. Het publiek bepaalt of het boeiend genoeg is voor een verlenging van nog eens vijf minuten. De beste presentatie komt in aanmerking voor de CBK Art Corner Bokaal. 

Drentse Poetry Slam 
Verschillende dichters gaan de strijd aan en dragen gedichten voor in de Drentse taal. 

Noordpool Orkest opent theaterseizoen 2011 
Zaterdag 11 september start om 20.30 uur het culturele seizoen in Assen met een bijzonder concert. Noordpool Orkest treedt op met Ali B, Jan Akkerman, Maria de Fátima en Martijje! 

Noordpool Orkest is een nieuw lichte muziek orkest. Een bigband met strijkers en houtblazers, bestaande uit 42 professionele musici uit Noord Nederland. Grote hits van Ali B, fadozangeres Maria de Fátima, Jan Akkerman met een gitaarsolo in een ‘drentse jazz’ van Martijje! zullen de revue passeren. Een gedicht door Asman, een vette rap of een rockend orkest met Jan Akkerman, het komt allemaal voorbij. Dit bijzondere concert is voor alle leeftijden toegankelijk.

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
woensdag 26 februari 2020 23:16:41
Festival De Nieuwe Kolk © Copyright 2020 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)