(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > 4e editie van Kunst aan de Vaart
zoek uitgebreid
 
 
4e editie van Kunst aan de Vaart

Alweer de 4e editie van Kunst aan de Vaart in Assen.
Op zaterdag 18 en zondag 19 september wordt de Kunstroute “Kunst aan de Vaart” in Assen  alweer voor de vierde keer gehouden. Beide dagen kunt u van 11.00 tot 17.00 uur gratis de tentoongestelde kunst komen bekijken.
 
Ook dit jaar kunt u weer heel verschillende locaties bekijken o.a. huiskamers, kantoren en mooie tuinen. Voor de organisatie was het dan ook weer een hele uitdaging om een zo groot mogelijke variatie in kunst uit te zoeken, gelukkig zijn we daar wederom in geslaagd. We hebben gekozen voor: objecten, beelden van diverse materialen, grafisch werk, fotografie, schilderijen en nog veel meer.
 
Net als voorgaande jaren kunt u ook dit jaar de nieuwste ontwerpen van de organisatoren: Emy Noya, Janet Klok en Klaas Kuipers aantreffen. Op  de website van “Kunst aan de Vaart” kunt u alvast het overzicht bekijken van de deelnemende kunstenaars en de locaties:  http://www.kunstaandevaart.nl/
U bent van harte welkom op zaterdag 18 en zondag 19 september van 11.00 tot 17.00 uur, u kunt de deelnemende locaties herkennen aan de gekleurde vlaggen.
 
De flyer van het evenement kunt u vinden bij de diverse VVV’s, bibliotheken, Axis kassa op het Koopmanspleinen de deelnemende locaties

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
donderdag 9 juli 2020 23:33:17
4e editie van Kunst aan de Vaart © Copyright 2020 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)