(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Roelie Stoffers-Dekkers bij het Huis van de Wijn
zoek uitgebreid
 
 
Roelie Stoffers-Dekkers bij het Huis van de Wijn

Vanaf zaterdag 4 september exposeert Roelie Stoffers-Dekker uit Ekehaar haar schilderijen bij het Huis van de Wijn in Schoonloo. De feestelijke opening van de expositie is eveneens op 4 september. Roelie zal ’s middags aanwezig zijn om over haar schilderijen te vertellen. Er wordt tevens een proeverij gehouden van Spaanse en Portugese wijnen. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Het Huis van de Wijn is gevestigd aan de Hoofdstraat 11 in Schoonloo (Dr.). De expositie is tot eind november te bezichtigen tijdens de openingstijden van de wijnhandel: donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 10.00 uur.
 
Roelie Dekker is geboren in Amen. Zij tekende al veel in haar jeugd. Tijdens haar huwelijk lieten de daarbij behorende zakelijke- en gezinsomstandigheden niet veel ruimte voor haar eigen creativiteit. In 2000 kwam ze in contact met schilderes Wil Weerdmeester uit Orvelte. Sindsdien schildert Roelie met olieverf. Ze nam les en het in haar jeugd stilgelegde talent kwam weer tot leven. De onderwerpen in haar schilderijen lopen uiteen van stillevens, bloemen en portretten tot (Drentse) landschappen. Uit haar werken blijkt haar liefde voor de omgeving. 
 
Het Huis van de Wijn, wijnhandel en wijnproeverij, is gevestigd in een rietgedekte boerderij in Schoonloo. Zie ook http://www.hethuisvandewijn.nl/.

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
maandag 25 mei 2020 23:07:51
Roelie Stoffers-Dekkers bij het Huis van de Wijn © Copyright 2020 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)