(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Expositie Koetshuis Roden
zoek uitgebreid
 
 
Expositie Koetshuis Roden

Bijzondere expositie in Galerie het Koetshuis  
Van 26 t/m 29 augustus is in Galerie het Koetshuis van Landgoed Mensinge in Roden de expositie van de Assense kunstenares Joke Karssen samen met haar kunstzinnige familieleden en vrienden te zien. Vandaar dat de expositie de naam van Joke & friends heeft gekregen. 
Deze expositie is een heel spontane actie van Joke zelf, ze was op zoek naar een locatie om een feestje te geven en kwam daarbij uit bij Cuisinerie de Mensinge. Met op dezelfde locatie een galerie was het idee om tevens een expositie te organiseren snel geboren. 
Joke is een veelzijdig kunstenares, ze maakt niet alleen beelden van steen, hout en brons maar ook sieraden van diverse materialen. Haar nieuwste ontdekking is glasfusen, waarin ze momenteel al haar creativiteit kwijt kan. Ook bij het werken met glas combineert ze graag  materialen zoals diverse metalen, hout en plexiglas. Zo ontstaat er steeds weer een bijzonder en verrassend kunstwerk. Joke doneert een deel van de opbrengsten van haar kunstwerken aan de Stichting Kuychi die opkomt voor de kansarme kinderen in Peru.  
 
Samen met Joke exposeren ook haar “vrienden”:
Marjon Piersma en Greetje Smith beide met beelden
Tiny Westerink, Leslie Kamps en Ad Kling alle 3 met schilderijen, maar toch zijn alle drie stijlen heel verschillend. En dan nog Meint Ronduite met fotografie. Dit alles zorgt voor een heel veelzijdige expositie. 
U bent hierbij van harte uitgenodigd om gratis een kijkje te komen nemen bij deze verrassende expositie van Joke & friends in Galerie het Koetshuis in Roden van 26 t/m 29 augustus. Voor meer informatie: www.jokeskunst.nl 

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
vrijdag 29 mei 2020 10:01:26
Expositie Koetshuis Roden © Copyright 2020 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)