(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > René Maagdenberg
zoek uitgebreid
 
 
Alle Gemeenten
  Kies een gemeente
Bekijk in Google Maps
René Maagdenberg
René Maagdenberg

Het werk van beeldend kunstenaar, illustrator en dichter René Maagdenberg laat zich niet makkelijk omschrijven. Ergens tussen abstract en surrealistisch, ergens tussen droom en werkelijkheid, ergens tussen oog en oor, ergens tussen lach en traan, blijft alsmaar een vastgevroren moment staan. Humor, verwondering, een hardnekkige neiging tot absurdisme, liefde & ontzag voor moeder natuur & de overkoepelende organisatie die dit alles mogelijk maakt, de draaikolk van de dagelijkse chaos, àlles draagt een steentje bij tot deze beeld-, schrift- en soms zelfs geluidsvorming.

Atelier rond is het atelier waarin René werkt, de galerie waarin hij permanent wisselende exposities heeft, zo nu en dan aangevuld met werk van anderen, en tevens de studio waarin hij grafisch werk maakt.

Op het moment in Atelier Rond; een serie olie/inkt/acryl-werken van René Maagdenberg waarin -in beeld en schrift- op een haar na de chaos en het bestaan verbeeld en geanalyseerd dreigen te worden. Geopend op wo van 9-12u en van 13-17 en een za van 13-17, maar ook op afspraak

  [lees meer...]

Kunstenaar:  René Maagdenberg
Website:  http://www.atelierrond.nl/ 
Email:  Stuur een bericht aan René Maagdenberg 
Discipline:  Anders, Dichter, Illustrator 
Meer info:   www.google.nl

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
donderdag 2 april 2020 23:22:11
René Maagdenberg © Copyright 2020 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)