(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

home > info > Joke Wolters-Feitsma
zoek uitgebreid
 
 
Buiten Drenthe
  Kies hier alle gemeenten
Joke Wolters-Feitsma
Beschrijving: Joke Wolters-Feitsma

Het belangrijkste in mijn werk is voor mij het proces waarin iets al dan niet tot stand komt. Het is op weg gaan; wat zit er in mijn bagage, wat en wie kom ik tegen? Zintuigen op scherp! Orienteren, experimenteren, afstand nemen, keuzes maken, schiften, integreren. Soms kom ik al doende tot iets verrassends dat zichtbaar/tastbaar wordt en waarvan ik kan genieten. Andere keren noopt het juist tot nieuwe experimenten.

Behalve werken in mijn atelier is bezig zijn met kunst voor mij ook een mogelijkheid de ontmoeting met de ander aan te gaan door middel van projecten op straat of elders in de maatschappij waarbij onderwerpen worden uitvergroot en mensen worden getriggerd. Centrale thema daarin is de mens en zijn verhouding tot de ander. Heel belangrijk is het element humor, dat geeft mijn leven lucht. Dikwijls speel ik ermee in mijn werk. Omdat het begrip vrijheid hoog in mijn vaandel staat geef ik mijn werk zelden een titel, ik hecht eraan de beschouwer de ruimte te laten voor zijn eigen beleving.

Het proces van beeldend werken is als het leven zelf: op weg gaan, wat zit er in mijn bagage, wat en wie kom ik tegen? Zintuigen op scherp! Orienteren, experimenteren.....Onderweg kom ik de boeiendste dingen tegen.  


Overige Gegevens:
Kunstenares:  Joke Wolters-Feitsma (vrouw)
Adres:    
 Den Haag
Telefoon:  / Mob: 06 14473723 / Werk: 0592-316831
Website:  http://www.jokewf.nl 
Email:  Stuur een bericht aan Joke Wolters-Feitsma 
Gemeente:  Buiten Drenthe  [meer info]
Discipline:  Fotograaf, Mixed media/interdisciplinair kunstenaar, Ruimtelijke vormgeving, Schilder 
Meer info:   www.google.nl
[vorige pagina ...]

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
dinsdag 14 juli 2020 15:02:43
Joke Wolters-Feitsma © Copyright 2020 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)