home > info > ZOMERSE ZONDAGEN in Bronneger
zoek uitgebreid
 
 
ZOMERSE ZONDAGEN in Bronneger

ZOMERSE ZONDAGEN op landgoed de Hereboerderij in Bronneger

Vanaf 27 mei tot en met 26 augustus organiseren de heren van de Hereboerderij in Bronneger vlakbij Borger (Drenthe), een expositie onder de titel ZOMERSE ZONDAGEN.

Geopend elke zondag en Pinkstermaandag van 11.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Er wordt aan meegewerkt door de volgende exposanten: Geneviève Decroix uit Parijs komt met een serie stillevens van vruchten, door haar “ribambelle de fruits”genoemd.Het is direct aansprekend werk en dat geldt ook voor haar indrukwekkende landschappen van de kust van Bretagne. Simeon Nijenhuis uit Groningen komt niet alleen met zijn stillevens waarmee hij al naam maakte, maar ook met landschappen. Het is werk dat zeer toegankelijk is en blijft boeien. Anneke Boersma uit Sneek komt met haar bekende keramische vrouwenportretten.

Het is verrassend werk dat een glimlach teweeg brengt. Op 3/6, 8/7, 29/7, 12/8 en 26/8 kan er deelgenomen worden aan een Kunstdiner, dit jaar met Italiaans karakter en poëtisch omlijst door Gerard Nijenhuis. Er is plaats voor 6 tot 16 personen. Voor het eerst bestaat de mogelijkheid op werkdagen voor groepjes vanaf 6 personen “uitgebreid koffie met taart” of “thé complet” te gebruiken, waarbij Gerard Nijenhuis vertelt over zijn literaire werk.

Voor beide mogelijkheden kunt u reserveren 

De Hereboerderij, Jan Gilhuis en Gerard Nijenhuis, Dorpsstraat 13, 9527 TB Bronneger. Tel. 0599-235976.

www.hereboerderij.nl

 

 

provincie drenthe ict tender
xml:: drenthekunstbreed.nl ::
zaterdag 4 augustus 2007 19:37:40
ZOMERSE ZONDAGEN in Bronneger © Copyright 2007 by http://drenthekunstbreed.nl