(advertenties)
Adverteren op Drenthe Kunstbreed

home > info > MUZIEK AAN HET GREVELINGSKANAAL
zoek uitgebreid
 
 
MUZIEK AAN HET GREVELINGSKANAAL

MUZIEK AAN HET GREVELINGSKANAAL - ANNERVEENSCHEKANAAL

Op een aantal zondagmiddagen werden er dit najaar in het voormalige monumentale kerkje te Annerveenschekanaal concerten, voorstellingen of exposities georganiseerd. Als laatste dit jaar, zondagmiddag 21 december 2008 aanvang 14:30 een uniek optreden van KoosKids en het “Hunzekoor” met muzikale begeleiding in het monumentale en sfeervolle kerkje, Greveling 117 te Annerveenschekanaal (dr).

Kerstconcert KoosKids en het “Hunzekoor” uit Spijkerboor

Een concert in kerstsfeer met zan en muziek in het monumentale kerkje in Annerveenschekanaal. Voor de pauze een optreden van het talent De Kooskids, bestaande uit leden van de familie Verkaik en daarna het Hunzekoor uit Spijkerboor o.l.v Wim Verkaik. Enkele leden van het orkest Lucarne zorgen voor de begeleiding.

Entree € 10.00 inclusief koffie met een stuk kerstkrans en een glaasje Glühwein.

Reserveren wordt beslist aanbevolen.

Annerveenschekanaal,
op de grens van twee Noordelijke provincies en het grenspunt van drie gemeentes, beschermd dorpsgezicht overigens, wil een broedplaats worden van kennisoverdracht, cultuur, muziek en kunsten.

Voor meer reserveren of informatie kunt u ons altijd bellen 06 54727329 of mailen naar bezoek http://www.dewerkplaats.eu/

 

 

provincie drenthe ict tender
Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
woensdag 17 december 2008 10:19:57
MUZIEK AAN HET GREVELINGSKANAAL © Copyright 2008 by http://drenthekunstbreed.nl