home > info > Site wint beste beoordeling
zoek uitgebreid
 
 
Site wint beste beoordeling

De site drenthekunstbreed.nl is winnaar geworden van de ArtHouse Kunst en Recreatie Magneet. De prijs is ter beschikking gesteld door de stichting ArtHouse.

magneet Kunst en RecreatieArtHouse organiseerde op 22 mei 2008 een symposium in het provinciehuis in Assen met de titel Kunst en Recreatie. Drenthe, de provincie met vele vormen van kunst en recreatie. Wat nu als er verbindingen gecreeerd worden?

't is maar dat u het weet, cultuur is de Drentse magneet

WARENHUIS DRENTHE

Op de weidse natuur na is in Drenthe de maat in principe bescheiden. Er is veel en er gebeurt veel, maar door de beperkte schaal is het soms moeilijk het beoogde publiek te bereiken. Door het aanbod onder één dak te brengen als in een warenhuis maken vele kleintjes één groot geheel.

Kunst en Cultuur maken het warenhuis spannend, verrassing maakt nieuwgiereig. Wie nieuwsgierig is , gaat op onderzoek uit: als een magneet trekt het onverwachte mensen naar zich toe.

Drenthe Kunstbreed in Beeld is op dit moment het beste voorbeeld van hoe verbindingen tussen Kunst, Cultuur en Recreatie kunnen worden gemaakt in Drenthe.

 

 

provincie drenthe ict tender
xml:: drenthekunstbreed.nl ::
vrijdag 6 juni 2008 19:31:25
Site wint beste beoordeling © Copyright 2008 by http://drenthekunstbreed.nl