(advertenties)
Adverteren op Drenthe Kunstbreed

home > Buiten Drenthe > kunstenaars > Joke WF
zoek uitgebreid
 
 
Buiten Drenthe
  Kies hier alle gemeenten
Joke WF
Joke WF

Het belangrijkste in mijn werk is voor mij het proces waarin iets al dan niet tot stand komt. Het is op weg gaan; wat zit er in mijn bagage, wat en wie kom ik tegen? Zintuigen op scherp! Orienteren, experimenteren, afstand nemen, keuzes maken, schiften, integreren. Soms kom ik al doende tot iets verrassends dat zichtbaar/tastbaar wordt en waarvan ik kan genieten. Andere keren noopt het juist tot nieuwe experimenten.

Behalve werken in mijn atelier is bezig zijn met kunst voor mij ook een mogelijkheid de ontmoeting met de ander aan te gaan door middel van projecten op straat of elders in de maatschappij waarbij onderwerpen worden uitvergroot en mensen worden getriggerd. Centrale thema daarin is de mens en zijn verhouding tot de ander. Heel belangrijk is het element humor, dat geeft mijn leven lucht. Dikwijls speel ik ermee in mijn werk. Omdat het begrip vrijheid hoog in mijn vaandel staat geef ik mijn werk zelden een titel, ik hecht eraan de beschouwer de ruimte te laten voor zijn eigen beleving.

Het proces van beeldend werken is als het leven zelf: op weg gaan, wat zit er in mijn bagage, wat en wie kom ik tegen? Zintuigen op scherp! Orienteren, experimenteren.....Onderweg kom ik de boeiendste dingen tegen.  

  [lees meer...]

Kunstenares:  Joke WF
Website:  http://www.jokewf.nl 
Discipline:  Fotograaf, Mixed media/interdisciplinair kunstenaar, Ruimtelijke vormgeving, Schilder 
Meer info:   www.google.nl

 

 

provincie drenthe ict tender
Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
dinsdag 28 april 2009 15:11:22
Joke WF © Copyright 2009 by http://drenthekunstbreed.nl