(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

Adverteren op Drenthe Kunstbreed

home > info > Welkom bij Drenthe Kunstbreed
zoek uitgebreid
 
 
Welkom bij Drenthe Kunstbreed

Denkend aan Holland zie ik brede rivieren traag door oneindig laagland gaan. Met deze onsterfelijke woorden begint H. Marsman zijn Herinnering aan Holland.
 
Denkend aan Drenthe zie ik ..... Leg deze zin voor aan een fanatieke jogger, pieterpad genietende wandelaar, pannenkoek peuzelende toerist, fietsende vrienden etc, en een kleine greep uit Herinnering aan Drenthe gaat als volgt:
wandelen in drentheKilometers fietspaden, rust en ruimte, oeroude hunebedden, uitgestrekte heidevelden, schapen, jeneverbessen, stroomdalen, prachtige sterrenhemels en Saksische boerderijen.
Da’s nou Drenthe.
Maar er is meer! Al dwalend als kunstliefhebber, cultuur toerist door het Drentse landschap met ogen op steeltjes en de zintuigen op scherp kunt  u kilometers kunst ontmoeten van kleinschalige juweeltjes tot monumentale Art in Stone.
Het zijn die beelden, kunstenaars en hun omgeving, die ons, van mooie dingen genietende  kunstenmakers, geinspireerd hebben tot het maken van dit multidisciplinaire internetproject gevuld met historie, kunst en natuur: Drenthe Kunstbreed in Beeld
           
De website drenthekunstbreed.nl presenteert alle buitenobjecten, kunstenaars en  galerieën in de provincie Drenthe.
Door het vastleggen van de beelden, galerieën en kunstenaars via foto en gps, gekoppeld aan een kaart van Drenthe, is deze informatie wereldwijd op te vragen door kunstzoeker/toerist maar uiteraard ook door de Drentse bevolking zelf.
 
Stippel uw Dagje Drenthe uit. Met ingrediënten naar eigen keus: kunst, cultuur en toerisme. Met één muisklik zet u alles op uw eigen routekaart.
 
Op de website drenthekunstbreed.nl vindt u de volgende informatie:
  1. Kunst en cultuur op een interactieve digitale kaart van Drenthe.
  2. Kunstenaars, galeriën & beeldentuinen, ateliers in Drenthe.
  3. Achtergrondinformatie kunstwerken (in ontwikkeling).
  4. Wandel-, fiets- en atelierroutes (in ontwikkeling).
  5. Overzicht kunstevenementen, -arrangementen, -lezingen etc.
  6. Horeca en logeermogelijkheden.
  7. Stel uw eigen Poi-lijst samen voor uw routeplanner.
(advertentie)

De kunstzinnige Drenthenaren die ook van poker houden zijn hier aan het goede adres. Het is uiteraard een kunst om een goede speler te zijn. Een goede uitstekende pokerface is een vereiste. Speel je online heb je dit echter niet meer nodig. Op het internet circuleren een hoop pokersites waar je tegen mensen over de hele wereld kunt spelen.

Mocht u ontbrekende gegevens weten voor de site DrentheKunstbreed.nl, dan stellen wij het op prijs dat u deze aan ons doorgeeft. Dat kan via ons contactformulier of via het formulier dat u bij sommige buitenobjecten kunt vinden.

 

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
maandag 16 mei 2011 16:18:28
Welkom bij Drenthe Kunstbreed © Copyright 2011 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)