home > info > Algemene Informatie
zoek uitgebreid
 
 
Algemene Informatie

Op deze website Drenthe Kunstbreed in Beeld vindt u een overzicht van alle kunstenaars, galerieën en kunstwerken. Tevens de culturele agenda van het CBK Drenthe.
 
Wat is er te beleven?
 
Via beeld en locatie kan op een kaartje van Drenthe de omgeving verkend worden. Welke beelden zijn er nog meer in de omgeving en welke kunstenaars en galerieën zijn er in de buurt te vinden? Interactief kan worden gezocht en gekozen om uw eigen favorieten samen te stellen en deze op een later tijdstip te downloaden in een bestandsformaat dat geschikt is voor uw eigen routeplanner. Hiervoor is aanmelden gewenst ( deze functie is nog niet geheel gereed).
In de toekomst zullen ook bestaande kunstroutes worden aangegeven en ook routes via de favorieten van bezoekers kunnen worden getoond.    
 
Inventarisatie objecten
 
We zijn begonnen met het inventariseren van alle kunstgegevens in de gemeente
Borger-Odoorn. De andere gemeentes volgden. Op dit moment zijn nagenoeg alle gegevens geïnventariseerd. Van de vele kunstwerken/ objecten in de buitenruimte is nog niet alle achtergrond informatie bekend. Mocht u bij het surfen over de site beelden tegenkomen waarvan u denkt: ”hé, daar weet ik nog een verhaal over”of “dat beeld noemen wij hier…”
dan willen wij deze informatie graag van u ontvangen. Maakt u hierbij gebruik van ons invulformulier. U dient zich dan wel eerst aan te melden via [mijn info] aan de linkerzijde onder de groene navigatiebalk.
 
       
Stichting Grenzen en Ontmoetingen

 

 

provincie drenthe ict tender
xml:: drenthekunstbreed.nl ::
vrijdag 6 juni 2008 19:06:07
Algemene Informatie © Copyright 2008 by http://drenthekunstbreed.nl