(advertenties)
Drenthekunstbreed op twitter

beleef je plezier aan deze site, doneer dan een luttel bedrag voor het in stand houden.

Adverteren op Drenthe Kunstbreed

home > info > RondomHunze
zoek uitgebreid
 
 
RondomHunze

De vorig jaar met veel enthousiasme opgestarte culturele ontdekkingstocht wordt dit jaar uitgebreid naar twee dagen. Het wordt gehouden op 28 en 29 augustus van 11:00 tot 17:00 in de Hunzevallei in de dorpen Annen, Eexterveen, Spijkerboor, Eext en Nieuw-Annerveen. Annerveensche kanaal is betrokken via Kleurrijk kanaal. Het thema dit jaar is ‘Flora en Fauna’.
VAN 11:00 – 17:00
muziek • kunst • literatuur • natuur en cultuur in de vallei
 
RondomHunze is een initiatief van een aantal ondernemers en ROOTS on the ROAD www.rootsontheroad.nl ;  De laatste zorgt voor de muzikale invulling en de organisatie.
 
Cultuurfestival RondomHunze is ook dit jaar weer een bonte verzameling van muziek, schilderkunst, keramiekkunst, vertellen, dichten en meer.
Er is overal muziek en ‘Festivaldichter’ Egbert Hovenkamp maakt op iedere locatie een ‘gedicht op maat’ . Hij praat deze op het eindpunt in een totaalgedicht aan elkaar.
 
De cultuurpuzzel, in stukken uitgegeven op de locaties geeft, als hij compleet is, uitzicht op het winnen van een fraaie prijs.
 
Nieuw dit jaar is de deelname van Het Drentse Landschap. Op de fiets is er onderweg van alles te doen en te beleven.
Met de gidsen van Het Drentse Landschap zijn er wandelexcursies en fietsexcursies ende jeugd gaat op zondag met een gids het Annermoeras in op zoek naar waterdiertjes en de bever!
In juli volgt meer informatie over de activiteiten in mijn atelier!  kijk ook op www.rondomhunze.nl
 

 

 

Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
donderdag 20 mei 2010 10:15:02
RondomHunze © Copyright 2010 by http://drenthekunstbreed.nl(tenzij anders vermeld)