(advertenties)
Adverteren op Drenthe Kunstbreed

home > info > Open Atelier Dagen gemeente Coevoerden
zoek uitgebreid
 
 
Open Atelier Dagen gemeente Coevoerden

Open Atelier Dagen tonen breed scala aan kunstuitingen

Tijdens de vijfde Open Atelier Dagen op 14 en 15 maart 2009 in Aalden, Benneveld, Coevorden, Dalen, Dalerveen, Gees, Holsloot, Meppen, Oosterhesselen, Wachtum en Zweeloo, nodigen ruim 20 ateliers en galeries u uit gratis een kijkje in hun 'keuken' te nemen.

Er is heel veel te zien dit jaar. De toetreding van nieuwe deelnemers maakt de diversiteit aan kunstuitingen dit keer bijzonder groot. Schilderkunst, papierkunst, beelden, sieraden, textielkunst, keramiek, grafiek, tegeltableaus, fotografie en glas-in-lood: u kunt het allemaal zien en bewonderen in de gastvrije ateliers. En enkele ateliers gaan zelfs zover met hun gastvrijheid dat ze u de mogelijkheid bieden zelf een techniek uit te proberen!

De Open Atelier Dagen in de gemeente Coevorden zijn in 2006 gestart vanuit een kunstenaars samenwerkingsverband. Het doel van de deelnemende kunstenaars is tijdens de open dagen een breed publiek kennis te laten maken met de enorme verscheidenheid aan kunstuitingen en technieken die in deze mooie Drentse regio bedreven worden. Daarom tonen zij aan iedereen die het maar wil zien hun kunst en kunde.

Tijdens de tocht van atelier naar atelier door het schilderachtige Drentse landschap, herkent u de deelnemende ateliers en galeries gemakkelijk aan de vrolijk gekleurde 'turbine' die alle deelnemers tijdens deze dagen duidelijk zichtbaar hebben opgehangen.

www.oad-drenthe.nl

 

 

provincie drenthe ict tender
Doneer vijf euro
RSS FEEDS RSS Feeds van :: drenthekunstbreed.nl ::
vrijdag 27 februari 2009 12:15:46
Open Atelier Dagen gemeente Coevoerden © Copyright 2009 by http://drenthekunstbreed.nl