home > info > Kunst aan de Vaart
zoek uitgebreid
 
 
Kunst aan de Vaart

Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie van Kunst aan de Vaart in samenwerking met het Axis festival besloten een vervolg aan de kunstroute te geven.
Op zaterdag 20 en zondag 21 september is het zover en kun je weer op diverse locaties aan de Vaart in Assen kunst bewonderen. De bewoners van deze karakteristieke huizen stellen hun huiskamers en tuinen weer open voor kunstliefhebbers. Naast kunst zullen er op de zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur kamerorkestjes op diverse locaties spelen.
Ook dit jaar kun je naast de kunstwerken van de 4 organisatoren ( Maureen du Long, Klaas Kuipers, Emy Noya en Janet Klok) nog werken van 30 andere kunstenaars komen bekijken. Enkele voorbeelden daarvan zijn: schilderijen van Willem Komduur en Wout Wachtmeester maar ook keramiek van onder andere Fred Cohenno, Atelier in Vuur en Vlam maar ook grotere tuinobjecten van o.a. Jan Ketelaar.
De als bijlage meegestuurde flyer geeft informatie over de betreffende lokaties.
 
Het wordt vast weer een zeer boeiend en kleurrijk weekend. Voor meer informatie kunt je ook nog kijken op de website van het Axis festival (http://www.axisfestival.nl/)

 

 

provincie drenthe ict tender
RSS FEEDS:: drenthekunstbreed.nl ::
maandag 18 augustus 2008 12:17:35
Kunst aan de Vaart © Copyright 2008 by http://drenthekunstbreed.nl