home > info > Het Rabo Zomertheater speelt in 2007
zoek uitgebreid
 
 
Het Rabo Zomertheater speelt in 2007

Het Koffiehuis (Van Carlo Goldoni)

Zoals te doen gebruikelijk speelt het stuk zich af in het Italië van de 18e eeuw, zodat de 'kunstenaars' van het decor en de kostuums zich weer kunnen uitleven in speelse en rijk versierde creaties. Wel is het zo dat de gebeurtenissen (anders dan bij voorgaande voorstellingen) zich wat meer afspelen aan de zelfkant van de maatschappij en in het nachtleven, met alles wat daarbij hoort. Hierbij nemen het Venetiaanse koffiehuis, de uitbaatster daarvan en haar clientèle belangrijke plaatsen in. Meer nog dan in eerder opgevoerde werken van Goldoni wordt in Het Koffiehuis gelogen en bedrogen en is niets wat het in eerste instantie lijkt. Gokken, diefstal, handel in allerlei zaken, bedrog en verraad, maar ook trouw en liefde zijn ingrediënten die allemaal aan bod komen in een boeiende zomeravond in het Borger openluchttheater.

Onder voorbehoud van onvoorziene wijzigingen kunnen wij melden dat steeds vanaf 20:30 uur in openluchttheater De Speulkoel in 2007 de volgende voorstellingen plaatsvinden:

  • première 24 augustus
  • 2e voorstelling 25 augustus
  • 3e voorstelling 29 augustus
  • 4e voorstelling 31 augustus
  •  5e voorstelling 1 september

De toegangsprijs is: Voor iedereen: 7,00 Euro per persoon incl. 1X thee of koffie (en voor kinderen een glas fris) kom digitaal eens langs in ons theater www.rabo-zomertheater.nl

 

 

provincie drenthe ict tender
xml:: drenthekunstbreed.nl ::
woensdag 28 maart 2007 9:05:23
Het Rabo Zomertheater speelt in 2007 © Copyright 2007 by http://drenthekunstbreed.nl