home > info > BROOD SCHILDERIJEN IN KOETSHUIS
zoek uitgebreid
 
 
BROOD SCHILDERIJEN IN KOETSHUIS

Hoogeveen

Zaterdag 21 oktober wordt in Eetcafé Het Koetshuis een officiële expositie van het werk van Herman Brood geopend. De expositie wordt om 1700 uur geopend door Koos Van Dijk, de manager van wijlen Herman Brood.

In totaal hangen er 20 kunstwerken verspreid over de gehele zaak van Brood die een goed beeld geven van de schilderscarriere van Neerlands bekendste Rock ’n Roll Junkie.

Met deze expositie is Het Koetshuis één van de weinige horeca gelegenheden in Nederland waar het werk van Brood mag worden geëxposeerd.

Het initiatief komt van eigenaresse Leandra Vosseberg van het Koetshuis, zelf een groot liefhebber van Brood. “Ik heb gewoon de stoute schoenen aangetrokken en kontakt gezocht met manager Koos van Dijk; die vond het zo’n leuk voorstel en is dezelfde week nog langs gekomen om onze zaak te bekijken en was gelijk enthousiast.”

Het Koetshuis geeft met deze exposiie het startschot voor een heus Brood offensief: begin volgende maand draait de film over het leven van Herman Brood in de bioscopen en komt er een cd uit met remixen van bekende Brood songs. De schilderijen die tentoongesteld worden in het Koetshuis zijn ook te koop.

Voor meer informatie kunt u gewoon even binnenlopen in Eetcafé Het Koetshuis aan de Grote Kerkstraat in Hoogeveen.

 

 

provincie drenthe ict tender
xml:: drenthekunstbreed.nl ::
zaterdag 4 augustus 2007 19:37:38
BROOD SCHILDERIJEN IN KOETSHUIS © Copyright 2007 by http://drenthekunstbreed.nl